Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Natječaj za prodaju stanova u vlasništvu Grada Zaprešića

Tekst natječaja možete pročitati ovdje.

Zatvara se Jurmanova ulica

Zbog radova na rekonstrukciji prometnice i njene infrastrukture, za sav promet zatvara se Jurmanova ulica u Zaprešiću, od Ulice maršala Tita do križanja Jurmanove i Ulice Miška Šestanja. Radovi će trajati do 1. lipnja 2015. godine.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Grad Zaprešić pokreće bilten za poduzetnike BIZinfo i stvaranje Baze poduzetnika grada Zaprešića. Više možete pročitati ovdje.

Novosti

kultura D&B Duo u Zaprešićkom glazbenom salonu

28.03.2015. Pučko otvoreno učilište ugostilo je, u sklopu ciklusa Zaprešićkog glazbenog salona, mlade glazbenike Dubravku Vukalović i Brunu Vlaheka.

VIŠE...
vijesti Voda u Zaprešiću je zdravstveno ispravna

24.03.2015. I ove su godine, organizacijom tematske tribine, članovi Zavičajnog ekološkog društva Zaprešić obilježili Svjetski dan voda.

VIŠE...
kultura Održana smotra folklora zaprešićkog kraja

24.03.2015. Ovog su vikenda u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić održane smotre dječjih folklornih skupina te koreografiranih i izvornih folklornih skupina zaprešićkog kraja.

VIŠE...
turizam Broj noćenja kontinuirano u porastu

23.03.2015. Turistička zajednica grada Zaprešića održala je svoju redovnu, desetu skupštinu, a izvješće o radu u 2014., kao i ono financijsko, ukazuju da se Turistička zajednica može pohvaliti uspješnom godinom iza sebe.

VIŠE...
vijesti Rezultati natjecanja u akrobatskom rock'n'rollu

23.03.2015. Rock'n'roll klub Bistra sudjelovao je na natjecanju Zagreb Open koji je održan 21. ožujka 2015. godine u Zagrebu u organizaciji Megarocka Zagreb i Hrvatskog rock'n'roll saveza.

VIŠE...
vijesti Preminuo Milan Ermacora

23.03.2015. S velikom tugom Vas obavještavamo da je 23. ožujka 2015. godine umro dugogodišnji predsjednik Udruženja obrtnika Zaprešić Milan Ermacora.

VIŠE...

Ne propustite

vijesti Preventivni program ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože

30.03.2015. Program će provoditi dermatovenerolozi iz Specijalne bolnice Naftalan u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije.

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama