Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Natječaj za dodjelu stipendija Grada Zaprešića

Tekst natječaja pročitajte OVDJE.
Obrazac prijave preuzmite OVDJE.

Poziv za sudjelovanje na 17. sajmu gospodarstva

Poziv zainteresiranima za izlaganje na 17. sajmu gospodarstva pročitajte OVDJE.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Izdanje biltena za rujan možete pronaći ovdje.

Novosti

naslovnica Grad Zaprešić raspisao natječaj za dodjelu stipendija

02.10.2015. Grad Zaprešić raspisao je natječaj za dodjelu stipendija grada Zaprešića kojim će se dodijeliti ukupno 42 stipendije i to: 22 studentima (od čega 16 stipendija studentima sveučilišnog studija i 6 studentima visokih učilišta) i 20 učenicima srednjih škola, među kojima je predviđena 1 stipendija za srednje glazbeno obrazovanje i 2 za deficitarna zanimanja.

VIŠE...
kultura Slavko i Zvonko Bratić predstavljeni u Galeriji Matice hrvatske u Zaprešiću

02.10.2015. U Galeriji Ogranka Matice hrvatske u Zaprešiću otvorena je izložba Slavka i Zvonka Bratića, oca i sina koji su primjer kontinuiteta umjetničkog stvaralaštva kroz generacije našega kraja. Predstavili su se odabranim radovima u kombinaciji kiparske i slikarske tehnike.

VIŠE...
vijesti Interes Grada za nabavku električnih bicikala

01.10.2015. Budući da se i Grad Zaprešić uključio u projekt e-mobilnosti kojeg provodi Zagrebačka županija, predstavnici grada Zaprešića posjetili su Grad Jastrebarsko koji je iskoristio sufinanciranje nabave javnih električnih bicikala u gradovima i općinama od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, pa tako od nedavno ima 15 električnih bicikala koje mogu koristiti svi građani i posjetitelji.

VIŠE...
gospodarstvo Gradonačelnik održao sastanak s predstavnicima Obrtničke komore Zagreb

01.10.2015. Na inicijativu Obrtničke komore Zagreb održan je u Gradskoj upravi sastanak na kojem je predsjednik komore Mirza Šabić izrazio želju za što većim uključivanjem gradova Zagrebačke županije u rješavanje problema s kojima se naši obrtnici susreću.

VIŠE...
vijesti Brzi Internet za sva kućanstva u Zagrebačkoj županiji

01.10.2015. Gradonačelnik grada Zaprešića Željko Turk potpisao je sporazum o suradnji na Programu Zagrebačke županije ”Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa za područje cijele Zagrebačke županije, prihvatljiv za financiranje iz EU fondova” ukupne vrijednosti 700 milijuna kuna.

VIŠE...
turizam Predstavljeni "Dani Jelačića" 2015.

29.09.2015. U Turističkoj zajednici Zagrebačke županije u Zagrebu danas je predstavljen program Dana Jelačića, manifestacije  kojom se tradicionalno obilježava godišnjica rođenja bana Josipa Jelačića i 20. obljetnica grada Zaprešića.

VIŠE...

Ne propustite

sport 12. romobilijada

08.10.2015. U organizaciji Kluba Zaprešićana „Zapreščan“, na igralištu Srednje škole Ban Josip Jelačić, održat će se tradicionalna romobilijada za djecu predškolskog uzrasta i učenike do 4. razreda osnovne škole. Prijaviti se možete neposredno prije utrke, u četvrtak 8. listopada od 10.00 sati.

sport 2. Jelačićeva biciklijada

04.10.2015. U nedjelju, 4. listopada 2015.,  BK “Bumbar” organizira 2. Jelačićevu biciklijadu povodom Dana grada Zaprešića. Start biciklijade je u 10:00 sati. Više informacija možete pronaći na http://biciklijada.bkbumbar.hr/

vijesti Dani grada Zaprešića

03.10.2015. 20. Dani grada Zaprešića održat će se u razdoblju od 03.10.-18.10.2015. Program možete preuzeti OVDJE.

vijesti Program događanja 02.-09.10.

02.10.2015. Program događanja pročitajte ovdje.

Zaprešić Online

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama