Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Strategija razvoja Grada Zaprešića

Strategiju razvoja Grada Zaprešića možete preuzeti ovdje.

Novosti

vijesti Delegacija Grada na proslavi Dana općine Kiseljak

20.07.2016. 18. srpnja održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Kiseljak, a u povodu Dana općine koji se slavi 20. srpnja. Uz brojne goste, proslavu su i ove godine uveličali predstavnici gradova prijatelja; Zaprešića i Kaštela iz Hrvatske te Koljnofa iz Mađarske.

VIŠE...
vijesti Proslavljen Dan Zagrebačke županije

18.07.2016. Svečana sjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije povodom obilježavanja Dana županije održana je u hotelu International u Zagrebu u prisutnosti više od 300 uzvanika. Sjednici su nazočili i predstavnici grada Zaprešića na čelu s gradonačelnikom Željkom Turkom.

VIŠE...
sport Golf turnir "Turist open"

04.07.2016. Turnir "Turist Open" tradicionalni je turnir koji se održava pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Zaprešića. Održan je u nedjelju, 3. srpnja 2016. godine u Golf centru Novi dvori u Zaprešiću.

VIŠE...
sport Lovačko društvo Zaprešić ima najbolje strijelce

02.07.2016. Lovačko društvo "Zaprešić" pobjednik je „Lige lovnih ureda Zaprešić, Samobor i Klanjec“.

VIŠE...
vijesti Obilježen Dan hrvatskih branitelja Zagrebačke županije

02.07.2016. U Vrbovcu je održana središnja svečanost obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Zagrebačke županije i 25. godišnjica početka Domovinskog rata.

VIŠE...
vijesti Nastavak izgradnje Južne obilaznice do Savske ulice

01.07.2016. Uvođenju u posao izvođača radova na gradnji 2. faze Južne obilaznice, dionica od Jurmanove do Savske ulice, nazočio je i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, Oleg Butković.

VIŠE...
kultura Otvorena izložba Željka Kipkea

01.07.2016. U Muzeju Matija Skurjeni otvorena je izložba jednog od najvećih živućih hrvatskih umjetnika, Željka Kipkea, naslovljena “LE PEINTRE ENCHANTEUR” (“Očaravajući slikar”).

VIŠE...
vijesti Od Ivanja do Petrova

30.06.2016. Proslavom svetkovine rođenja sv. Ivana Krstitelja obilježen je početak tradicionalne manifestacije Od Ivanja do Petrova. Tada, gotovo 5 tisuća stanovnika, slavi i dan Gradske četvrti Zaprešić-Centar.

VIŠE...

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama