Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Demo festival Zaprešić 2016.

Javni natječaj za 9. demo festival možete preuzeti ovdje.

26. sjednica Gradskog vijeća

Sjednica će se održati u ponedjeljak, 15. veljače 2016. godine, s početkom u 18:00 sati, u Gradskoj vijećnici, TŽF 1. Poziv i materijale preuzmite ovdje.

Javni poziv za stručno osposobljavanje

Javni poziv za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, pročitajte ovdje.

Obavijest udrugama

Obavijesti i upute pročitajte ovdje.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Izdanje za siječanj možete preuzeti ovdje.

Novosti

vijesti Uz pomoć LAG-a Sava pronađite svoj put do europskog novca

12.02.2016. Treba li vam do 100% pomoći za brendiranje i marketing vlastitih proizvoda, uređenje zapuštenog zemljišta, nabavku strojeva i opreme, uređenje javnih prostora za potrebe zdravog življenja i edukaciju, održavanje lokalnih cesta, obnovu kulturne baštine – LAG je udruga kojoj se trebate obratiti.

VIŠE...
naslovnica Obavijest o obvezi plaćanja komunalne naknade

10.02.2016. Analizom evidencija s kojima raspolaže Grad Zaprešić, uočena je pojava neprijavljivanja nastanka obveze plaćanja komunalne naknade od strane pojedinih vlasnika ili korisnika nekretnina, posebice kod slučajeva promjene vlasnika nekretnine.

VIŠE...
zabava Male maškare na Trgu Ivana Pavla II

09.02.2016. Moto klub Mogila i ove je godine pripremio maškare za naše najmlađe sugrađane. Unatoč kiši, brojni maskirani mališani pohrlili su na gradski trg, a nezaboravan provod osigurao im je mađioničar Jozo Bozo.

VIŠE...
zabava Male maškare posjetile gradonačelnika

09.02.2016. Veseli vrtićanci DV Maslačak i ove su godine posjetili gradonačelnika Željka Turka. Razveselili su njega i djelatnike Gradske uprave svojom pjesmom, ali nisu zaboravili gradonačelniku prenijeti želje svojih vršnjaka.

VIŠE...
naslovnica Obavijest o javnoj raspravi prijedloga II. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana

08.02.2016. Temeljem čl. 96. Zakona o prostornom uređenju (NN 153/13), Grad Zaprešić, Upravni odjel za graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove, kao Nositelj izrade daje Obavijest o javnoj raspravi prijedloga II. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Zaprešića.

VIŠE...
vijesti Odabrani sudionici za županijsku razinu LiDraNa

08.02.2016. U Područnoj školi Pojatno održana je međuopćinska smotra LiDraNo 2016. Pojedinačne i skupne dramske nastupe izveli su učenici osnovnih škola Grada Zaprešića i okolnih općina.

VIŠE...
vijesti Izložba radova korisnika Udruge gluhih i nagluhih Samobor

08.02.2016. U Gradskoj knjižnici Ante Kovačića otvorena je izložba "18 let titule dvorske lude, da znakovni priznat bude!".

VIŠE...
gospodarstvo Održan prvi Gospodarski forum na temu obrtništva Zagrebačke županije

05.02.2016. Održan je prvi Gospodarski forum na temu obrtništva Zagrebačke županije.

VIŠE...

Ne propustite

zabava Puštanje lampiona na dan zaljubljenih- Lampionovo 2016.

14.02.2016. Najromantičnije Valentinovo i ove godine provedite u Zaprešiću! Cijeli spektakl zamišljen je kao romantični bijeg iz svakodnevice u centru našega grada, a pogled na stotine lampiona koji plove noćnim nebom zasigurno će svakome oduzeti dah.

kultura Mediteranska večer sa Stjepom Martinovićem

12.02.2016. Druženje s novinarom, književnikom, skladateljem, prevoditeljem i dizajnerom trzalačkih glazbala, Stjepom Martinovićem, održat će se u Gradskoj knjižnici Ante Kovačića u petak, 12. veljače 2016., s početkom u 18:30 sati.

Gradski proračun

Zaprešić Online

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama