Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Javna rasprava prijedloga Urbanističkog plana uređenja (Jablanovec)

Objavu javne rasprave možete pročitati ovdje.

Natječaj za prodaju stanova u vlasništvu Grada Zaprešića

Tekst natječaja možete pročitati ovdje.

Zatvara se Jurmanova ulica

Zbog radova na rekonstrukciji prometnice i njene infrastrukture, za sav promet zatvara se Jurmanova ulica u Zaprešiću, od Ulice maršala Tita do križanja Jurmanove i Ulice Miška Šestanja. Radovi će trajati do 1. lipnja 2015. godine.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Grad Zaprešić pokreće bilten za poduzetnike BIZinfo i stvaranje Baze poduzetnika grada Zaprešića. Više možete pročitati ovdje.

Novosti

vijesti Obavijest o radovima

16.04.2015. 16. i 17. travnja obavljat će se radovi na elektroinstalacijama na Trgu žrtava fašizma, odnosno, dijelu šetnice između tržnice i Ulice Pavla Lončara. Mole se građani za razumijevanje i povećan oprez pri prolasku.

VIŠE...
vijesti Vjeronaučnim olimpijcima sjajno treće mjesto!

15.04.2015. Na završnom državnom natjecanju ovogodišnje vjeronaučne olimpijade za osnovne i srednje škole, održane na Krku od 8. do 10. travnja, naši su mladi sugrađani ostvarili povijesni uspjeh osvojivši treće mjesto.

VIŠE...
vijesti Klub okuplja entuzijaste koji obogaćuju društveni život grada

10.04.2015. Svoju redovitu godišnju skupštinu održao je i Klub Zaprešićana Zapreščan. I ove godine članovi pripremaju brojne aktivnosti; izložbe, promocije, te tradicionalnu likovnu koloniju, humanitarnu aukciju umjetnina i romobilijadu za naše najmlađe sugrađane.

VIŠE...
vijesti Natječaj za najuzorniju seosku ženu Zagrebačke županije

10.04.2015. Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, nositelj projekta Izbora najuzornije seoske žene Zagrebačke županije objavljuje Natječaj za najuzorniju seosku ženu Zagrebačke županije za 2015. godinu.

VIŠE...
vijesti 200 tisuća kuna za obnovu Vršilnice

10.04.2015. Grad Zaprešić prijavio je projekt obnove i rekonstrukcije vršilnice u Novim dvorima za financiranje iz programa zaštite kulturne baštine Ministarstva kulture. Projekt je odobren te je uvršten na listu programa za koje su odobrena sredstva u 2015. godini u iznosu od 200.000 kn.

VIŠE...
vijesti U park-šumi Hrastina posađeno dvadesetak novih hrastova

10.04.2015. Zbog mogućeg urušavanja i opasnosti za prolaznike, u park-šumi Hrastina u jesen prošle godine srušeno je nekoliko starih osušenih stabala hrastova smještenih uz, ili u blizini pješačkih staza, koje građani svakodnevno koriste.

VIŠE...

Ne propustite

vijesti Program POUZ-a za travanj

01.04.2015. Program Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić za travanj pogledajte ovdje.

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama