Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor

Objavu biračima preuzmite ovdje.
Više informacija možete saznati na službenim stranicama Državnog izbornog povjerenstva.

23. sjednica Gradskog vijeća

Sjednica će se održati u ponedjeljak, 12. listopada 2015. godine, s početkom u 18:00 sati, u Gradskoj vijećnici, TŽF 1. Poziv i materijale preuzmite OVDJE.

Natječaj za dodjelu stipendija Grada Zaprešića

Tekst natječaja pročitajte OVDJE.
Obrazac prijave preuzmite OVDJE.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Izdanje biltena za rujan možete pronaći ovdje.

Novosti

naslovnica IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika

07.10.2015. Zagrebačka županija nositelj je EU projekta koji se provodi u Upravnom odjelu za gospodarstvo, u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb, pod nazivom 'IN PODUZETNIK-Interaktivna baza podataka poduzetnika'.

VIŠE...
vijesti Uključi se i pokreni promjenu!

07.10.2015. Uključi se u projekt VOZI - Volontiram, organiziram, znam i iniciram i budi pokretač promjena u svojoj zajednici. Volontiranje je način na koji možeš doprinijeti kvaliteti društva u kojem živiš, a isto tako mogućnost da naučiš nešto novo i unaprijediš svoje kompetencije.

VIŠE...
kultura Izložba Karoline Utović za rođendan srednje škole

07.10.2015. Povodom 12. obljetnice  Srednje škole “Ban Josip Jelačić“, u Galerija Anima, otvorena je izložba slika zaprešićke slikarice Karoline Utović, članice Kluba Zaprešićana "Zapreščan", koji je uz srednju školu suorganizator izložbe.

VIŠE...
vijesti Funkcioniranje LAG-a bit će financirano sredstvima Europske unije

06.10.2015. Lokalna akcijska grupa (LAG) Sava, koju su osnovali gradovi Zaprešić, Sveta Nedjelja i Samobor te općina Brdovec, dobila je iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske, mjera 19.1. "Pripremna pomoć"  550 tisuća kuna za funkcioniranje LAG-a i pisanje razvojne strategije.

VIŠE...
kultura Stihovi Gradu za rođendan!

06.10.2015. Povodom 20. rođendana grada, sinoć je održana deseta Zaprešićka kajkavska večer u organizaciji Zavičajno-ekološkog društva, tematski nazvana 'Bog te poživel, lepi moj Grade!'

VIŠE...
vijesti Tradicijske igračke za mališane DV Vrtuljak

06.10.2015. U sklopu projekta "Dajmo djeci korijene i krila" mališani Dječjeg vrtića Vrtuljak dobili su veliki komplet tradicijskih drvenih igračaka, proizvedenih u Mariji Bistrici. Riječ je o odgojno-obrazovnom projektu kojega zajedno provode Etnografski muzej iz Zagreba i Radio Kaj.

VIŠE...

Ne propustite

sport 12. romobilijada

08.10.2015. U organizaciji Kluba Zaprešićana „Zapreščan“, na igralištu Srednje škole Ban Josip Jelačić, održat će se tradicionalna romobilijada za djecu predškolskog uzrasta i učenike do 4. razreda osnovne škole. Prijaviti se možete neposredno prije utrke, u četvrtak 8. listopada od 10.00 sati.

vijesti Obilježavanje Dana neovisnosti

08.10.2015. Pozivamo Vas na obilježavanje Dana neovisnosti, 8. listopada 2015. godine, u 9.00 sati, kada će delegacija Grada Zaprešića položiti cvijeće kod spomenika poginulim braniteljima Domovinskog rata.

vijesti Dani grada Zaprešića

03.10.2015. 20. Dani grada Zaprešića održat će se u razdoblju od 03.10.-18.10.2015. Program možete preuzeti OVDJE.

vijesti Program događanja 02.-09.10.

02.10.2015. Program događanja pročitajte ovdje.

Zaprešić Online

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama