Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Poziv na intervju

Poziv kandidatima koji su podnijeli prijavu za višeg stručnog suradnika UO za graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove možete pročitati ovdje.

Javni natječaj - 'Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba'

Tekst javnog natječaja možete pročitati ovdje.

Javna rasprava prijedloga Urbanističkog plana uređenja

Objavu javnog poziva možete pročitati ovdje.

Novosti

gospodarstvo Službeni posjet Veleposlanice Republike Makedonije

04.03.2015. Veleposlanica Makedonije u RH Nj.E. gđa Daniela Karagjozoska posjetila je Zaprešić gdje je s gradonačelnikom Željkom Turkom i zaprešićkim gospodarstvenicima razgovarala o mogućoj ekonomskoj suradnji.

VIŠE...
vijesti Javni poziv za evidentiranje nerazvrstane ceste - Ivanec

04.03.2015. Zemljomjerstvo d.o.o. i Grad Zaprešić pozivaju nositelje stvarnih prava na nekretninama na utvrđivanje međa u postupku evidentiranja nerazvrstane ceste u katastarski operat i zemljišne knjige.

VIŠE...
vijesti Podnošenje jedinstvenih zahtjeva za plaćanja kreće sredinom ožujka

02.03.2015. Obavještavamo korisnike izravnih plaćanja u poljoprivredi da će podnošenje jedinstvenih zahtjeva za plaćanja iznimno u 2015. godini, umjesto 1. ožujka kako je bila praksa dosadašnjih godina, započeti sredinom ožujka.   

VIŠE...
vijesti U Westgate-u održan sajam kućnih ljubimaca

02.03.2015. Od 27. veljače do 01. ožujka u Westgate-u je održan Sajam kućnih ljubimaca, najveći događaj ove tematike u Hrvatskoj. Posjetitelji su mogli uživati u izložbi mačaka u organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske.

VIŠE...
kultura Književni susret s Julijanom Matanović

27.02.2015. Knjižnica Ante Kovačića organizirala je još jedan zanimljiv književni susret. Ovog puta ugostila je jednu od najomiljenijih autorica suvremene hrvatske književnosti – Julijanu Matanović.

VIŠE...
vijesti Javni poziv za evidentiranje nerazvrstane ceste

26.02.2015. Grad Zaprešić raspisao je javni poziv nositeljima stvarnih prava na nekretninama o započinjanju postupka evidentiranja nerazvrstane ceste.

VIŠE...

Ne propustite

kultura Predstavljanje knjige 'Samsara'

11.03.2015. Putopisac i autor Hrvoje Ivančić predstavit će svoju posljednju knjigu 'Samsara'. Predstavljanje će se održati u Gradskoj knjižnici Ante Kovačića, 11. ožujka 2015. u 18,30 sati.

zabava Veliki humanitarni koncert za Dan žena

08.03.2015. Veliki humanitarni koncert održat će se u nedjelju 08. ožujka, na Dan žena, od 18 sati na Trgu Ivana Pavla II u Zaprešiću.

vijesti 'Kako živi Antuntun'

06.03.2015. Predstava za djecu 'Kako živi Antuntun' održat će se u petak, 06.03.2015. u 18 sati na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Ante Kovačića.

vijesti Humanitarna akcija za 'Šapicu'

04.03.2015. Akcija prikupljanja novčanih sredstava za pomoć pri izgradnji novog skloništa za nezbrinute životinje traje do nedjelje, 08.03., od 14-18 sati, u kućici infopunkta pored Policijske postaje.

vijesti Program POUZ-a za ožujak

01.03.2015. Saznajte što Vas ovog mjeseca čeka u Pučkom otvorenom učilištu.

Zaprešić Online

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama