Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Demo festival Zaprešić 2016.

Javni natječaj za 9. demo festival možete preuzeti ovdje.

26. sjednica Gradskog vijeća

Sjednica će se održati u ponedjeljak, 15. veljače 2016. godine, s početkom u 18:00 sati, u Gradskoj vijećnici, TŽF 1. Poziv i materijale preuzmite ovdje.

Javni poziv za stručno osposobljavanje

Javni poziv za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa, u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti, pročitajte ovdje.

Obavijest udrugama

Obavijesti i upute pročitajte ovdje.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Izdanje za siječanj možete preuzeti ovdje.

Novosti

naslovnica Obavijest o obvezi plaćanja komunalne naknade

10.02.2016. Analizom evidencija s kojima raspolaže Grad Zaprešić, uočena je pojava neprijavljivanja nastanka obveze plaćanja komunalne naknade od strane pojedinih vlasnika ili korisnika nekretnina, posebice kod slučajeva promjene vlasnika nekretnine.

VIŠE...
naslovnica Obavijest o javnoj raspravi prijedloga II. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana

08.02.2016. Temeljem čl. 96. Zakona o prostornom uređenju (NN 153/13), Grad Zaprešić, Upravni odjel za graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove, kao Nositelj izrade daje Obavijest o javnoj raspravi prijedloga II. izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Zaprešića.

VIŠE...
vijesti Odabrani sudionici za županijsku razinu LiDraNa

08.02.2016. U Područnoj školi Pojatno održana je međuopćinska smotra LiDraNo 2016. Pojedinačne i skupne dramske nastupe izveli su učenici osnovnih škola Grada Zaprešića i okolnih općina.

VIŠE...
vijesti Izložba radova korisnika Udruge gluhih i nagluhih Samobor

08.02.2016. U Gradskoj knjižnici Ante Kovačića otvorena je izložba "18 let titule dvorske lude, da znakovni priznat bude!".

VIŠE...
gospodarstvo Održan prvi Gospodarski forum na temu obrtništva Zagrebačke županije

05.02.2016. Održan je prvi Gospodarski forum na temu obrtništva Zagrebačke županije.

VIŠE...
vijesti Na zaprešićke prometnice stižu kamere

04.02.2016. Inicijativom Grada Zaprešića za postavljanjem fiksnih uređaja za mjerenje brzine kretanja vozila i kažnjavanja prekršitelja, a u cilju povećanja sigurnosti na prometnicama, Ministarstvo unutarnjih poslova uvrstilo je Zaprešić u Nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa.

VIŠE...
vijesti Humanitarna akcija Patriku za rođendan

04.02.2016. Podružnica Hrvatske udruge djelatnika Hitne medicinske pomoći Zagrebačke županije i Organizacija žena HSS-a Hrvatsko srce Zagrebačke županije i ove su godine organizirale humanitarni susret za Patrika Jandričeka, dječaka iz Hruševca Kupljenskog rođenog bez očnih jabučica.

VIŠE...
gospodarstvo Otvorena mini sirana obitelji Vrhovec

04.02.2016. Obitelj Vrhovec i Mljekarsko-stočarska zadruga Proizvodi sela, nakon otvaranja dva mljekomata u Zaprešiću, otvorili su mini siranu kojoj je kapacitet prerade 600 litara mlijeka dnevno.

VIŠE...

Ne propustite

zabava Puštanje lampiona na dan zaljubljenih- Lampionovo 2016.

14.02.2016. Najromantičnije Valentinovo i ove godine provedite u Zaprešiću! Cijeli spektakl zamišljen je kao romantični bijeg iz svakodnevice u centru našega grada, a pogled na stotine lampiona koji plove noćnim nebom zasigurno će svakome oduzeti dah.

kultura Mediteranska večer sa Stjepom Martinovićem

12.02.2016. Druženje s novinarom, književnikom, skladateljem, prevoditeljem i dizajnerom trzalačkih glazbala, Stjepom Martinovićem, održat će se u Gradskoj knjižnici Ante Kovačića u petak, 12. veljače 2016., s početkom u 18:30 sati.

Gradski proračun

Zaprešić Online

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama