Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Javna rasprava prijedloga Urbanističkog plana uređenja (Jablanovec)

Objavu javne rasprave možete pročitati ovdje.

Natječaj za prodaju stanova u vlasništvu Grada Zaprešića

Tekst natječaja možete pročitati ovdje.

Zatvara se Jurmanova ulica

Zbog radova na rekonstrukciji prometnice i njene infrastrukture, za sav promet zatvara se Jurmanova ulica u Zaprešiću, od Ulice maršala Tita do križanja Jurmanove i Ulice Miška Šestanja. Radovi će trajati do 1. lipnja 2015. godine.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Grad Zaprešić pokreće bilten za poduzetnike BIZinfo i stvaranje Baze poduzetnika grada Zaprešića. Više možete pročitati ovdje.

Novosti

kultura D&B Duo u Zaprešićkom glazbenom salonu

28.03.2015. Pučko otvoreno učilište ugostilo je, u sklopu ciklusa Zaprešićkog glazbenog salona, mlade glazbenike Dubravku Vukalović i Brunu Vlaheka.

VIŠE...
gospodarstvo HGK i HZZ u susret poduzetništvu

25.03.2015. U Gradskoj vijećnici Grada Zaprešića održana je 24. ožujka prezentacija pod nazivom „Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski zavod za zapošljavanje u susret poduzetništvu“.

VIŠE...
vijesti Srednjoškolci o simbolima mržnje

25.03.2015. U Srednjoj školi 'Ban Josip Jelačić' premijerno je prikazan dokumentarni film 'Simboli mržnje', nastao u sklopu EU projekta 'Dvostruki teret – učenje o nacionalsocijalizmu i holokaustu u Europi', a čiji su autori sami učenici srednje škole.

VIŠE...
kultura Detalji Željka Nemeca

25.03.2015. Fotografski objektiv Željka Nemeca, samozatajnog likovnjaka, akademskog slikara i grafičara, ulovio je brojne detalje sažete u ciklus foto diptiha, kojih je dio izložen i u zaprešićkoj Galeriji Matice hrvatske.

VIŠE...
vijesti Voda u Zaprešiću je zdravstveno ispravna

24.03.2015. I ove su godine, organizacijom tematske tribine, članovi Zavičajnog ekološkog društva Zaprešić obilježili Svjetski dan voda.

VIŠE...
kultura Održana smotra folklora zaprešićkog kraja

24.03.2015. Ovog su vikenda u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić održane smotre dječjih folklornih skupina te koreografiranih i izvornih folklornih skupina zaprešićkog kraja.

VIŠE...

Ne propustite

zabava Veliki dječji lov na pisanice

04.04.2015. Na Veliku subotu,  4. travnja,  na Trgu Ivana Pavla II sve će biti u znaku najvećeg kršćanskog blagdana. Očekuje vas prigodna predstava, mađioničar, veliki dječji lov na pisanice, face paint te odlična glazba i animatori.

vijesti Preventivni program ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože

30.03.2015. Program će provoditi dermatovenerolozi iz Specijalne bolnice Naftalan u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije.

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama