Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Obavijest umirovljenicima

Obavijest umirovljenicima o načinu isplate "božićnica" možete preuzeti ovdje. Obrazac za prijavu preuzmite ovdje.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Bilten za listopad možete preuzeti ovdje.

Novosti

naslovnica Odluka o dodjeli stipendija Grada Zaprešića

01.12.2015. Odluku o dodjeli stipendija Grada Zaprešića za školsku/akademsku godinu 2015./2016. pročitajte ovdje.

VIŠE...
naslovnica Obavijest o javnoj raspravi prijedloga IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Zaprešića

30.11.2015. Upravni odjel za graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove daje obavijest o javnoj raspravi prijedloga IV. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Zaprešića.

VIŠE...
kultura Predstavljen projekt „Zaš niš ne znamo o Jelici Jug?“

29.11.2015. Jelici Jug bilo je samo 13 godina kada je u kolovozu 1903. godine uhićena zbog pokušaja skidanja mađarske zastave sa zgrade željezničke stanice u Zaprešiću. Tim je činom postala sudionicom važnog povijesnog događaja - ustanka zaprešićkih seljaka protiv mađarizacije.

VIŠE...
kultura Otvorena izložba braće Potočnjak

27.11.2015. Zaprešićki ogranak Matice hrvatske nastavlja s organizacijom izložbi. Na desetoj u nizu, grafičkim su se radovima predstavili braća Danilo i Alvaro Potočnjak, mladi čileanski umjetnici hrvatskog porijekla.

VIŠE...
vijesti Podjela darova povodom blagdana sv. Nikole

27.11.2015. Grad Zaprešić, Gradske četvrti i Mjesni odbori pozivaju djecu s prebivalištem na području grada Zaprešića, u dobi do 10 godina, odnosno, do 4. razreda osnovne škole, a koja NISU POLAZNICI DV Maslačak i Vrtuljak te OŠ A. Augustinčića, LJ. Gaja i Kupljenovo, da dođu na priredbu na kojoj će im biti podijeljeni prigodni darovi.

VIŠE...
sport 70 godina šaha u Zaprešiću

26.11.2015. Šahovski klub "Ban Jelačić" održao je svečanu sjednicu povodom 70. godišnjice igranja šaha u Zaprešiću.

VIŠE...

Ne propustite

vijesti Predavanje 'Zdravlje je bitno'

04.12.2015. Tijelo u pokretu zahvalno je svom gospodaru, pa ga odvedite u šetnju do Gradske knjižnice Ante Kovačića u petak, 4. prosinca u 18,30 sati i saznajte ponešto o zdravlju, tjelovježbi, zimskoj prehrani i prirodnim dizačima imuniteta!

kultura Pinklec na rame

03.12.2015. Od mora do vrha – Maroko 2015, jedinstvena je ekspedicija koju je visokogorski penjač Matej Perkov realizirao u ožujku ove godine. Detalje i pregršt zanimljivih fotografija donosi na predavanju koje će održati u Gradskoj knjižnici Ante Kovačića 3. prosinca 2015. u 18.30 sati.

kultura Projekcija filma 'Simboli mržnje'

02.12.2015. Projekcija nagrađivanog dokumentarnog filma Simboli mržnje, Filmske i radijske skupine Srednje škole Ban Josip Jelačić, održat će se u Gradskoj knjižnici Ante Kovačića u srijedu, 2. prosinca 2015. u 19,00 sati. Nakon projekcije uslijedit će razgovor s autorima i njihovim mentorima.

vijesti Božićni sajam u Zaprešiću – poziv izlagačima

17.11.2015. Ususret Božiću i blagdanskom periodu, Grad Zaprešić i Informativni centar Zaprešić d.o.o. ponovno na glavnom gradskom trgu organiziraju manifestaciju Ledena bajka 2015. koja će, sigurni smo, i ove godine okupiti brojne posjetitelje.

Zaprešić Online

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama