Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Izbori za članove vijeća i pripadnike nacionalnih manjina

Izbori za članove vijeća i pripadnike nacionalnih manjina održat će se u nedjelju, dana 31. svibnja 2015. godine. Više možete saznati ovdje.

Natječaj za prodaju stanova u vlasništvu Grada Zaprešića

Tekst natječaja možete pročitati ovdje.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Novo izdanje biltena možete pronaći ovdje.

Novosti

sport Odbojkašicama sjajno treće mjesto!

06.05.2015. Zaprešićke odbojkašice bile su sudionice najmasovnijeg državnog natjecanja koje se kroz godinu odvijalo u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza, a kroz koje je prošlo oko 90 tisuća učenika.

VIŠE...
vijesti Vatrogasci proslavili blagdan sv. Florijana

04.05.2015. Vatrogasci zaprešićkog Dobrovoljnog vatrogasnog društva i Javne vatrogasne postrojbe Grada Zaprešića, okupili su se kako bi obilježili blagdan svog zaštitnika, svetog Florijana.

VIŠE...
zabava Građani proslavili Praznik rada

02.05.2015. U Zaprešiću je, uoči Praznika rada i ove godine postavljen Majuš, mlado bukovo drvo ukrašeno šarenim trakicama i hrvatskim zastavama.

VIŠE...
sport 'Golf nije sport povlaštenih'

30.04.2015. Članovi Golf kluba Ban Jelačić održali su redovnu Skupštinu na kojoj su usvojili financijsko izvješće te izvješće o radu u protekloj godini, ali i plan rada za tekuću.

VIŠE...
vijesti Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu

30.04.2015. Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je Javni poziv fizičkim osobama (građankama/građanima) za sufinanciranje energetske obnove postojećih obiteljskih kuća.

VIŠE...
sport Sportska ambulanta postala je neophodna

29.04.2015. Članovi Zajednice športskih udruga okupili su se na redovnoj godišnjoj skupštini kako bi rezimirali odrađeno u prošloj te planirano u tekućoj godini.

VIŠE...

Ne propustite

kultura 45. poetski susret djece Zaprešića

25.05.2015. Gosti su članice prosudbenog odbora - književnice Sanja Pilić i Silvija Šesto te glumac Željko Mavrović – a svečanost će se održati uz glazbeni nastup KGZ banda. Početak u 18 sati.

kultura Pinklec na rame

21.05.2015. Jedan od najpoznatijih putopisaca u Hrvatskoj, Davor Rostuhar, predstavit će u putopisnom predavanju U zemlji zmaja svoju posljednju ekspediciju u zemlju Butan. Početak u 18,30 sati.

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama