Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Javna rasprava prijedloga Urbanističkog plana uređenja (Jablanovec)

Objavu javne rasprave možete pročitati ovdje.

Natječaj za prodaju stanova u vlasništvu Grada Zaprešića

Tekst natječaja možete pročitati ovdje.

Zatvara se Jurmanova ulica

Zbog radova na rekonstrukciji prometnice i njene infrastrukture, za sav promet zatvara se Jurmanova ulica u Zaprešiću, od Ulice maršala Tita do križanja Jurmanove i Ulice Miška Šestanja. Radovi će trajati do 1. lipnja 2015. godine.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Grad Zaprešić pokreće bilten za poduzetnike BIZinfo i stvaranje Baze poduzetnika grada Zaprešića. Više možete pročitati ovdje.

Novosti

naslovnica Obavijest o upisu u dječje vrtiće

20.04.2015. Obavijest o upisu djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2015./2016. na području grada Zaprešića i općina Brdovec i Dubravica.

VIŠE...
vijesti Obavijest o radovima

16.04.2015. Od 16. travnja će se obavljati radovi na elektroinstalacijama na Trgu žrtava fašizma, odnosno, dijelu šetnice između tržnice i Ulice Pavla Lončara. Mole se građani za razumijevanje i povećan oprez pri prolasku.

VIŠE...
vijesti Vjeronaučnim olimpijcima sjajno treće mjesto!

15.04.2015. Na završnom državnom natjecanju ovogodišnje vjeronaučne olimpijade za osnovne i srednje škole, održane na Krku od 8. do 10. travnja, naši su mladi sugrađani ostvarili povijesni uspjeh osvojivši treće mjesto.

VIŠE...
vijesti Klub okuplja entuzijaste koji obogaćuju društveni život grada

10.04.2015. Svoju redovitu godišnju skupštinu održao je i Klub Zaprešićana Zapreščan. I ove godine članovi pripremaju brojne aktivnosti; izložbe, promocije, te tradicionalnu likovnu koloniju, humanitarnu aukciju umjetnina i romobilijadu za naše najmlađe sugrađane.

VIŠE...
vijesti Natječaj za najuzorniju seosku ženu Zagrebačke županije

10.04.2015. Upravni odjel za poljoprivredu, ruralni razvitak i šumarstvo, nositelj projekta Izbora najuzornije seoske žene Zagrebačke županije objavljuje Natječaj za najuzorniju seosku ženu Zagrebačke županije za 2015. godinu.

VIŠE...
vijesti 200 tisuća kuna za obnovu Vršilnice

10.04.2015. Grad Zaprešić prijavio je projekt obnove i rekonstrukcije vršilnice u Novim dvorima za financiranje iz programa zaštite kulturne baštine Ministarstva kulture. Projekt je odobren te je uvršten na listu programa za koje su odobrena sredstva u 2015. godini u iznosu od 200.000 kn.

VIŠE...

Ne propustite

kultura Noć knjige

23.04.2015. Gradska knjižnica Ante Kovačića poziva Vas na 'Noć knjige' u četvrtak, 23.04., od 18 do 22 sata. Program možete preuzeti OVDJE.

sport Tour of Croatia

20.04.2015. S namjerom promocije Hrvatske kao turističke destinacije, Top sport events d.o.o. organizira međunarodnu biciklističku utrku Tour of Croatia – race through natural beauty koja će se voziti hrvatskim cestama u razdoblju od 22. do 26. travnja 2015. godine. Biciklisti će u nedjelju, 26. travnja 2015. godine, oko 14.10 sati proći kroz Zaprešić.

vijesti Program POUZ-a za travanj

01.04.2015. Program Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić za travanj pogledajte ovdje.

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama