Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Zatvara se Jurmanova ulica

Zbog radova na rekonstrukciji prometnice i njene infrastrukture, za sav promet zatvara se Jurmanova ulica u Zaprešiću, od Ulice maršala Tita do križanja Jurmanove i Ulice Miška Šestanja. Radovi će trajati do 1. lipnja 2015. godine.

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Grad Zaprešić pokreće bilten za poduzetnike BIZinfo i stvaranje Baze poduzetnika grada Zaprešića. Više možete pročitati ovdje.

Novosti

vijesti Jedan sat za planet Zemlju

27.03.2015. Javna ustanova Zeleni prsten Zagrebačke županije poziva sve građane da se pridruže akciji i ugase rasvjetu u svojim domovima 28. ožujka u 20:30 sati! 

VIŠE...
kultura Održana smotra folklora zaprešićkog kraja

24.03.2015. Ovog su vikenda u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Zaprešić održane smotre dječjih folklornih skupina te koreografiranih i izvornih folklornih skupina zaprešićkog kraja.

VIŠE...
vijesti Rezultati natjecanja u akrobatskom rock'n'rollu

23.03.2015. Rock'n'roll klub Bistra sudjelovao je na natjecanju Zagreb Open koji je održan 21. ožujka 2015. godine u Zagrebu u organizaciji Megarocka Zagreb i Hrvatskog rock'n'roll saveza.

VIŠE...
vijesti Preminuo Milan Ermacora

23.03.2015. S velikom tugom Vas obavještavamo da je 23. ožujka 2015. godine umro dugogodišnji predsjednik Udruženja obrtnika Zaprešić Milan Ermacora.

VIŠE...
vijesti Uskršnja radionica Udruge 'Žena zna'

21.03.2015. Povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa, udruga 'Žena zna' organizirala je još jednu prigodnu tematsku kreativnu radionicu naslovljenu 'Naš Uskrs'.

VIŠE...
vijesti Izvještajna skupština DVD-a Pojatno

21.03.2015. U Pojatnu je održana Skupština mjesnog Dobrovoljnog vatrogasnog društva, na kojoj je Zapovjedništvo podnijelo izvješće o radu u protekloj godini.

VIŠE...

Ne propustite

vijesti Preventivni program ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože

30.03.2015. Program će provoditi dermatovenerolozi iz Specijalne bolnice Naftalan u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije.

vijesti Program POUZ-a za ožujak

01.03.2015. Saznajte što Vas ovog mjeseca čeka u Pučkom otvorenom učilištu.

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama