Dobro došli na službene stranice Grada Zaprešića!

Bilten za poduzetnike BIZinfo

Izdanje biltena za lipanj možete pronaći ovdje.

Novosti

naslovnica Zatvara se Kolodvorska ulica

01.07.2015. Od 02.07. do kraja godine bit će zatvorena Kolodvorska ulica, na dijelu od Ulice maršala Tita do križanja sa željezničkom prugom Zaprešić-Savski Marof.

VIŠE...
vijesti Od Ivanja do Petrova

30.06.2015. Proslavom svetkovine rođenja sv. Ivana Krstitelja obilježen je početak tradicionalne manifestacije Od Ivanja do Petrova.

VIŠE...
zabava Uspješno održana biciklijada „Tour de Jelačić“

29.06.2015. Nakon zaprešićkog maratona, ulicama Zaprešića je, u organizaciji Grada i Radio Zaprešića, a u suradnji s Biciklističkim klubom "Bumbar" i Policijskom postajom Zaprešić, održana biciklijada "Tour de Jelačić".

VIŠE...
zabava Zabava na trgu za sve generacije

29.06.2015. Zaprešićka "plaža" i ovog je vikenda bila posjećena. Uz odbojku i rukomet na pijesku, posjetitelji su uživali u Fitness Bikini natjecanju i izložbi električnih vozila, dok su se najmlađi sugrađani igrali i sudjelovali u kreativnim radionicama koje se na trgu održavaju svakog poslijepodneva.

VIŠE...
vijesti Đakonsko ređenje u zaprešićkoj katedrali

28.06.2015. Polaganjem ruku Zagrebačkog nadbiskupa, kardinala Josipa Bozanića, zaređen je za đakona naš mladi sugrađan, bogoslov Luka Brešić.

VIŠE...
kultura Glazba na kiši

27.06.2015. Svečani koncert povodom 65. obljetnice Puhačkog orkestra Zaprešić i 6. međunarodnog memorijala Stjepana Obrubića, ove je godine održan na glavnom gradskom trgu u sklopu manifestacije Summer Chill.

VIŠE...

Ne propustite

zabava Ljeto u knjižnici

09.07.2015. Ljeto u Zaprešiću ima svoju inačicu u Gradskoj knjižnici Ante Kovačića, pod nazivom LJETO U KNJIŽNICI. U ljetni sumrak, u četvrtak 09.07., na platou ispred knjižnice odzvanjat će zvuci Oridano Gypsy Jazz Band-a. Početak u 20,00 sati.

zabava Summer Chill u Zaprešiću

19.06.2015. SUMMER CHILL u Zaprešiću počinje 19. lipnja i traje do 12. srpnja. Na glavnom gradskom trgu održava se niz sportskih natjecanja u odbojci, rukometu i nomogetu na pijesku. Osim sportova na pješčanom terenu, Summer Chill donosi gimnastiku, taekwando, fitness, trčanje, bicklizam, pikado, boks, capoeiru i aerobik.

Istražite grad

Istražite grad

park

Službene novine

Pročitajte najnovije izdanje službenih novina Grada Zaprešića

park

Gradski mjesečnik

Gradski informativni mjesečnik

park

Fotogalerija

Pogledajte galeriju slika...

park

Panorama grada

Panorama