Navigacija: Naslovnica
01.09.2014.

Međunarodna biciklistička utrka Hrvatska-Slovenija

Zaprešić je i ove godine bio prolazna točka velike Međunarodne cestovne biciklističke utrke Hrvatska – Slovenija (Memorijal Vladimira Horvatića). Tako je kroz naš grad projurila povorka s više od dvjesto biciklista.
26.08.2014.

Grad Zaprešić i FZOEU raspisali javni natječaj

Grad Zaprešić je u suradnji sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao javne natječaje za subvencioniranje projekata s ciljem povećanja energetske učinkovitosti u zgradarstvu i poticanja korištenja obnovljivih izvora energije kod fizičkih osoba u kućanstvima na području grada Zaprešića.
26.08.2014.

Započeo sedmi TDfest

Otvorenjem izložbe pod nazivom "Božje stvorenje", započeo je ovogodišnji Tdfest u organizaciji Udruge za promicanje kršćanskih vrijednosti.
25.08.2014.

Robert Leško europski prvak

Na Europskom prvenstvu zrakoplovnih modelara slobodno letećih modela kategorije F1A, održanom od 10.do 17. kolovoza u Rumunjskoj, u konkurenciji 83 natjecatelja iz 30 europskih zemalja, Robert Leško, član Hrvatske reprezentacije i Modelarskog kluba Zaprešić osvojio je zlatnu medalju te nakon prošlogodišnje titule svjetskog, postao i europski prvak!
24.08.2014.

Promjena smjera u Tržnoj ulici

Građevinski radovi u centru Zaprešića polako se privode kraju, a Tržna ulica do kraja mjeseca ponovno će biti puštena u promet. Po završetku radova, obavezni smjer kretanja kroz Tržnu bit će prema jugu te će se, prema novoj prometnoj regulaciji, u ulicu ulaziti iz Ulice Pavla Lončara.
14.08.2014.

Zaprešićani ušli u natjecateljski program revije filmova

52. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece, nacionalna manifestacija posvećena filmovima osnovnoškolaca, održat će se od 25. do 28. rujna 2014. u Varaždinu, Ludbregu i Čakovcu. Selekcijska komisija odabrala je čak 93 dječja filmska ostvarenja koja ulaze u natjecateljski program ovogodišnje Revije.
11.08.2014.

Ljeto u knjižnici

Gradska knjižnica Ante Kovačića u Zaprešiću i ove se godine pobrinula da, svima koji ljeto provode u našem gradu, ponudi zanimljive radionice kroz cijeli tjedan. "Ljeto u knjižnici" zadovoljit će ukuse i najzahtjevnijih mališana i školaraca, odraslih koji svoj godišnji odmor provode u Zaprešiću i umirovljenika koji svoje slobodno vrijeme žele iskoristiti da nauče nešto novo.
06.08.2014.

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a ujedno i Dan branitelja, svečano je obilježen i u našem gradu.
31.07.2014.

Prijem kineskih tenisačica

Za daljnja natjecanja u Kini trenutno se u našem gradu pripremaju tri mlade perspektivne kineske tenisačice koje su u Zaprešić stigle zahvaljujući svojim trenerima, našim sugrađanima Ivanu Sadikoviću i Tomislavu Cvitkoviću.
29.07.2014.

Grad donio kriterije za provedbu natječaja

Grad Zaprešić objavio je pravilnike kojima se određuju kriteriji i postupak prema kojemu će Grad, kao provoditelj natječaja, i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost nepovratnim novčanim sredstvima subvencionirati provedbu dva projekta s ciljem povećanja energetske učinkovitosti u zgradarstvu i poticanja korištenja obnovljivih izvora energije.