Navigacija: Naslovnica
23.04.2014.

Uživajte u ljepotama Žumberačkog gorja

 Hrvatsko planinarsko društvo Zaprešić ove se godine proslavi Dana planete Zemlje priključilo na najbolji mogući način; izložbom fotografija prirodnih ljepota koje nas okružuju, a u kojima, zbog užurbane svakodnevice, ne stignemo dovoljno uživati.
18.04.2014.

Održana redovna skupština Vatrogasne zajednice Grada Zaprešića

Vatrogasna zajednica Grada Zaprešića održala je 13.redovnu izvještajnu sjednicu u četvrtak 17.travnja. Tom prilikom podnijeto je izvješće o radu u godini iza nas kao i plan aktivnosti za 2014.
17.04.2014.

Otvorena izložba Franje Klopotana u Muzeju Matije Skurjenija

Uoči najvećeg kršćanskog blagdana, Muzej Matije Skurjenija poziva vas na izložbu "U susret Uskrsu" Franje Klopotana. Dominanta izložbe je križni put naslikan akvarelom, s naglašenom crtačkom osnovom.
15.04.2014.

Pjesmom u susret Uskrsu

Kulturno umjetničko društvo Kupljenovo i ove se godine uključilo u 23. po redu svečanosti Pasionske baštine priredivši glazbeni program „Tužni glasi ze seh stran…“. Koncert je održan u subotu 12.travnja u Crkvi Blažene Djevice Marije Kraljice Apostola.
14.04.2014.

Iza zaprešićkih kuglača povijesna prvoligaška sezona

Zaprešićki kuglači ponovno su ispisali novu stranicu sportske povijesti, ovoga puta osvajanjem naslova prvaka Hrvatske s maksimalne 22 pobjede. U posljednjem 22. kolu, u subotu 12.travnja, dočekao ih je težak protivnik; ekipa splitskog Poštara, no naše kuglače ništa nije omelo u cilju da ovu sezonu završe bez poraza.
13.04.2014.

Stjepan Đurinski ponovno izabran za predsjednika Udruge Trilikum

Stjepan Đurinski nastavlja obnašati dužnost predsjednika Udruge vinara i vinogradara zaprešićkog kraja "Trilikum" i iduće četiri godine; odluka je to koju su jednoglasno usvojili skupštinari na redovnoj izbornoj skupštini održanoj 11.travnja u Društvenom domu u Kupljenovu.
13.04.2014.

Zaprešićani pratili Isusa na Križnom putu

Na Nedjelju muke Gospodnje, odnosno, Cvjetnicu, Zaprešić se ponovno zaodjenuo velom Jeruzalema.
11.04.2014.

MK Mogila proslavio 4. rođendan

Moto klub Mogila ove je godine održao 4. međunarodni susret koji je u povijesnom kompleksu Novih dvora Jelačićevih okupio motoriste iz 90 klubova Hrvatske, Slovenije, BiH, Vojvodine, Austrije, Švicarske, Njemačke i Grčke, koje ni loše vrijeme nije spriječilo da posjete i upoznaju naš grad.
09.04.2014.

Gradonačelnik posjetio Europski parlament

Hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu, Davor Ivo Stier, ugostio je u Bruxellesu zaprešićkog gradonačelnika Željka Turka te gradonačelnike i načelnike s područja Zagrebačke županije.
09.04.2014.

Usvojena nova Odluka o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca

Obzirom na brojne pritužbe građana, Gradskom vijeću predložena je nova Odluka o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama, te su istu vijećnici jednoglasno usvojili.