Navigacija: Naslovnica
16.12.2014.

Humanitarni koncert Puhačkog orkestra Zaprešić

U iščekivanju Božića najljepše je pomoći onima kojima je pažnja i pomoć najpotrebnija pa se tradicionalno najviše humanitarnih akcija pokrene upravo u ovo doba godine. Jednu takvu započeli su i članovi Puhačkog orkestra Zaprešić koji su u subotu 13. prosinca održali humanitarni koncert filmske glazbe.
15.12.2014.

Uspješno održan prvi Pivo Fest Zaprešić

U sklopu manifestacije Ledena bajka, koja se održava na glavnom trgu u Zaprešiću, u subotu 13. prosinca na Sv. Luciju održan je Pivo Fest Zaprešić te natjecanje i izbor najboljeg hrvatskog majstora domaće pive. Sudjelovalo je 9 majstora domaće pive.
15.12.2014.

Ponovno izloženi Grgasovi 'Intimni zapisi'

Na radost brojnih ljubitelja umjetnosti, u Gradskoj knjižnici Ante Kovačića postavljena je izložba 'Intimni zapisi' respektabilnog zaprešićkog akademskog kipara, Dragutina Grgasa Belog.
10.12.2014.

Kreativan proces traženja novih ideja

Grad Zaprešić, u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Zagrebačke županije, organizirao je prvi ciklus radionica za zainteresirane u sudjelovanju izrade dokumenta 'Strategija razvoja grada Zaprešića 2014.-2020.'.
08.12.2014.

Dolaskom sv. Nikole započela ovogodišnja Ledena bajka

Stiglo je najljepše doba godine; brojimo dane do prvih pahulja snijega i iščekujemo najdraži nam blagdan Božić ponovno uz Ledenu bajku na glavnome gradskome trgu. Čast, da i službeno otvori ovogodišnje izdanje ove bajkovite manifestacije, pripala je sv. Nikoli kojeg su u subotu 6.prosinca, unatoč kiši, dočekali brojni mališani.
07.12.2014.

Sveti Nikola razveselio malene Zaprešićane

Grad Zaprešić ponovno se pobrinuo da razveseli svoje najmlađe stanovnike! Za svu djecu s prebivalištem u Zaprešiću, a do navršenih deset godina, održane su prigodne dječje priredbe i podjela darova.
04.12.2014.

Obilježen međunarodni dan osoba s invaliditetom

Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježili su u svojim prostorijama u Zaprešiću članovi Društva multiple skleroze Zagrebačke županije. Željeli su ukazati koliko je grad doista pristupačan osobama s invaliditetom i koliko ima javnih ustanova koje su za njih, nažalost, još uvijek nedostupne.
03.12.2014.

Mladi capoeiristi obilježili Međunarodni dan tolerancije

U Zaprešiću je održan međunarodni susret kojim su capoeiristi, djeca i mladi s projekta TRIBO MODERNA, obilježili Međunarodni dan tolerancije.
02.12.2014.

Najboljim učenicima i studentima dodijeljene stipendije

Grad Zaprešić kontinuirano nagrađuje znanje i obrazovanje, pa je tako i za akademsku godinu 2014./2015. dodijelio 42 stipendije najboljim učenicima i studentima.
01.12.2014.

Ministar Hajdaš Dončić posjetio gradilište u Zaprešiću

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić posjetio je gradilište u Zaprešiću gdje su u listopadu započeli radovi na izmještanju državne ceste D225, tzv. južne obilaznice grada. Posjet su u ime investitora organizirale Hrvatske ceste, a radove izvodi tvrtka Viadukt d.d.