Navigacija: Naslovnica
16.09.2014.

KUD Pojatno na gostovanju u Novalji

Mješoviti pjevački zbor KUD-a Pojatno gostovao je 13. i 14. rujna u Novalji na otoku Pagu.
15.09.2014.

Godišnja skupština Stepinčeve oaze mira

Udruga 'Stepinčeva oaza mira' održala je svoju redovitu godišnju Skupštinu.
12.09.2014.

Lovci zaprešićkog kraja najbolji u županiji

Ekipa Lovnog ureda Zaprešić ovogodišnji je pobjednik natjecanja u gađanju letećih meta Lovnog saveza Zagrebačke županije. Dok traju pripreme za državno prvenstvo, na kojem sudjeluju najbolji pojedinci i ekipe iz svih hrvatskih županija, predstavnike zaprešićkog kraja primio je gradonačelnik Željko Turk.
12.09.2014.

Rujanfest 2014.

Jedan od najvećih hrvatskih festivala održava se po sedmi put, od čega treći put u Zaprešiću, kod trgovačkog centra Westgate. I ove godine očekuju se desetci tisuća posjetitelja, koji će se moći zabaviti uz brojne glazbene izvođače te raznoliku gastronomsko-zabavnu ponudu.

Lista sa potpunom dokumentacijom za natječaj povećanja energetske učinkovitosti


Listu sa potpunom dokumentacijom za natječaj povećanja energetske učinkovitosti možete preuzeti ovdje.
08.09.2014.

Počela nova školska godina

I zaprešićke škole danas su učenicima otvorile svoja vrata. S posebnom pažnjom, budući da je prvi dan škole dan koji se pamti čitav život, dočekani su prvašići kojih ove godine u našem gradu ima 254.
08.09.2014.

"Nori dvori 2014" - Festival koji se ne propušta

Četvrtu godinu za redom zaprešićka udruga AUKU Autsajder završava ljeto na najbolji mogući način; festivalskom poslasticom „Nori dvori“. Dvodnevna manifestacija ove je godine privukla tisuću posjetitelja u Jelačićeve Nove dvore, gdje su žeđ za odličnom glazbom gasili najbolji bendovi regije poput Dječaka i S.A.R.S.-a.
08.09.2014.

Rušenje osušenih stabala u park-šumi Hrastina

Zbog mogućeg urušavanja i opasnosti za prolaznike, u park-šumi Hrastina izvršit će se rušenje šest osušenih stabala hrastova smještenih uz, ili u blizini pješačkih staza, koje građani svakodnevno koriste.
04.09.2014.

Poštujte naše znakove

Na održanoj 12. sjednici Vijeća za prevenciju, djelatnici Policijske postaje Zaprešić prezentirali su stanje sigurnosti i aktivnosti usmjerene na zaštitu djece u prometu.
01.09.2014.

Međunarodna biciklistička utrka Hrvatska-Slovenija

Zaprešić je i ove godine bio prolazna točka velike Međunarodne cestovne biciklističke utrke Hrvatska – Slovenija (Memorijal Vladimira Horvatića). Tako je kroz naš grad projurila povorka s više od dvjesto biciklista.